Dagelijks verse vis Bezorgen en afhalen

Contact

9,4
Kiyoh
beoordelingen
327 reviews
Leeg

Nieuwe medewerkers welkom om team te versterken

Vacature
22 oktober 2024

Met winkels in Katwijk, Noordwijk en Voorhout is Dirks vishandel inmiddels een begrip in de regio. Eigenaar en oprichter Dirk Zandbergen (36) vertelt trots over zijn jonge team: “In totaal bestaat ons team uit circa 35 enthousiaste medewerkers, verdeeld over de drie winkels. Zij switchen per locatie, zodat iedereen de afzonderlijke winkels kent en inzetbaar is.

In Katwijk (Hoornespassage) bevindt de populaire viszaak zich alweer dertien jaar; in Noordwijk vijf en in Voorhout anderhalf jaar. De zaak in Katwijk, waar we Dirk spreken, is ruim, modern en opvallend ‘fris’, niet alleen qua hygiëne, maar ook in kleuren en geuren: een neutrale geur en een prettige ‘zee-uitstraling’. De heerlijk ogende lekkerbekken, die net gebakken het vet verlaten, ruik je niet. Dirk kijkt zijn winkel rond en concludeert: “Goede afzuiging, alles vanzelfsprekend goed schoonhouden en verwerken is heel belangrijk. In alle zaken verkopen we zo’n beetje hetzelfde assortiment, maar in de ene zaak kunnen we het wat ruimer uitstallen dan in de andere zaak, simpelweg omdat de winkels qua oppervlakte niet allemaal even groot zijn. We verkopen een groot assortiment dagverse vis van de hoogste kwaliteit. Onze vis verwerken we ook in salades, sushi, kant-en-klare maaltijden, barbecue, gourmet en prachtig opgemaakte schotels.” Op de site van Dirks vishandel is er een volledige webshop met wat ze allemaal aanbieden: het water loopt je in de mond!

De lekkerste haring

Dirk werkt met vaste leveranciers uit onder meer Katwijk, Spakenburg en Scheveningen, maar ‘zijn’ haring zoekt hij jaarlijks speciaal uit in Denemarken. “Met haring kan je echt het verschil maken. Kennis is heel belangrijk! Haring wordt in een periode van acht weken gevangen. Dirk doet er samen met Arco (vennoot) ook alles aan om de beste haring in te kopen. Dirk heeft een gezin met nog jonge kinderen. Vooralsnog lijkt de oudste van 9 het wel heel leuk te vinden om straks mee te mogen helpen in de zaak. “Maar niets moet. Onze kinderen mogen daarin zelf een beslissing maken te zijner tijd.”

Dirk’s vrouw (Lisanne) richt zich naast hun gezin ook volledig op de zaak: hoofdzakelijk administratie en alle personeelszaken en wanneer er extra handen nodig zijn, staat ze achter de toonbank. Samen met de vennoten Arco, Martijn en Machiel, die voornamelijk in Noordwijk en Voorhout te vinden zijn, is er een mooi en gezond bedrijf opgebouwd. Dit is natuurlijk ook te danken aan het fantastische team dat we hebben,’’ vertelt Dirk trots. Hij voegt er aan toe: ’’samen bereik je veel meer!’’

 

“Voor de komende periode, maar ook voor de lange termijn, kunnen we weer nieuwe medewerkers gebruiken.”

“We zijn altijd bezig met plannen om verder uit te breiden, dus daarop moeten we anticiperen en een team klaar hebben staan. Man/vrouw/ jong/oud, van zaterdagkrachten, een kok die niet meer in de avonduren wil werken, of moeders die alleen kunnen werken wanneer de kinderen op school zitten:

neem gerust contact op!”

 

“Het is ook mogelijk om een vakopleiding te volgen.

We verwelkomen onze nieuwe collega’s niet alleen in ons geweldige team, maar ook binnen onze personeelsvereniging, waarmee regelmatig gezellige uitjes worden georganiseerd!”

Mail: lisanne@dirksvishandel.nl

Whatsapp: 06 – 55856026

Dirks vishandel | 071 – 4081707

www.dirksvishandel.nl

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief!


©2024 Dirks Vishandel • PrivacyverklaringCookiesProclaimerVoorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.