Ingrediënten
& allergenen
Allergenen: VIS EN SCHAALDIEREN.
Geelvin tonijn (VIS) met Marinade piri piri: 78% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem, lijnzaad) groenten (knoflook, paprika, tomaat), zout specerijen (pepers, chilies, paprika, jalapeno peper, komijn) natuurlijke aroma's, paprika extract, kruiden, voedingszuur: citroenzuur.
Kabeljauw (VIS) met Marinade roomboter: Plantaardige olie (raap, zonnebloem) zout, maltodextrine, 2.60% kruiden en specerijen (knoflookpoeder, peterselie, kurkama, kruidnagel, paprikapoeder, nootmuskaat, foelie, witte peper, tijm) natuurlijk peper aroma, uipoeder, aroma, uigranulaat, gistextract, paprikagranulaat, voedingszuur (E330), kleurstof (E160a (ii)), natuurlijk ui aroma.
Zalm (VIS) Marinade pesto: 81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper.
Gamba (SCHAALDIER) met marinade knoflook 81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, paprika), zout, aroma's, kruiden, specerijen.
Vangst van de dag: vraag in de winkel de vissoort en de ingrediënten/allergenen.