Ingrediënten
& allergenen
Allergenen: VIS.
Kabeljauw (VIS) met Marinade roomboter: Plantaardige olie (raap, zonnebloem) zout, maltodextrine, 2.60% kruiden en specerijen (knoflookpoeder, peterselie, kurkama, kruidnagel, paprikapoeder, nootmuskaat, foelie, witte peper, tijm) natuurlijk peper aroma, uipoeder, aroma, uigranulaat, gistextract, paprikagranulaat, voedingszuur (E330), kleurstof (E160a (ii)), natuurlijk ui aroma.
Zalm (VIS) Marinade pesto: 81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper.
Geelvin tonijn (VIS) met Marinade piri piri: 78% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem, lijnzaad) groenten (knoflook, paprika, tomaat), zout specerijen (pepers, chilies, paprika, jalapeno peper, komijn) natuurlijke aroma's, paprika extract, kruiden, voedingszuur: citroenzuur.