Ingrediënten
& allergenen
Allergenen: VIS.
Zalm (VIS) in marinade (81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper).
Verse zalmfilet in een marinade van pesto.
Bereiding: 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden of in de grillpan 6 á 7 minuten. De zalm is ook goed klaar te maken op de barbecue.
Vangstgebied: Noorwegen.
Vangstmethode: Aquacultuur.
Latijnse naam: Salmo Salar.
Allergenen: VIS.
Zalm (VIS) in marinade (81% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem), groenten (knoflook, ui, spinazie), zout, natuurlijke aroma's, kruiden (dille, peterselie, rozemarijn), peper).
©2024 Dirks Vishandel • Privacyverklaring • Cookies • Proclaimer • Voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.