Ingrediënten
& allergenen
Allergenen: VIS, SOJA, NOTEN EN GLUTEN.
Zalm rauw (VIS), MOZZARELLA KAAS, rucola, pijnboompitten, SOJAsaus: water, SOJABONEN, TARWE, zout.
Vis bestellen voor de feestdagen? Bekijk onze populaire visgerechten.
De beste kwaliteit zalm, gesneden in dunne plakjes. Een portie bevat circa 80 á 90 gram. De zalmcarpaccio is inclusief sojadressing, pijnboompitten en kaas.
Zalm: vangstgebied: Noorwegen, vangstmethode: aquacultuur, Latijnse naam: Salmo Salar.
Allergenen: VIS, SOJA, NOTEN EN GLUTEN.
Zalm rauw (VIS), MOZZARELLA KAAS, rucola, pijnboompitten, SOJAsaus: water, SOJABONEN, TARWE, zout.
©2024 Dirks Vishandel • Privacyverklaring • Cookies • Proclaimer • Voorwaarden • Webontwikkeling: 2nd Chapter
Afhalen of bezorgen, betaal online via iDEAL. Alle betalingen worden veilig verwerkt via MOLLIE.